24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έβγαλε 2 εκ. ευρώ μέσα από το Κ.Α.Τ.

30 Ιουνίου 2009, 12:43
ΠΗΓΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Έχουν όνομα, διεύθυνση και φορολογικό μητρώο αυτοί που διασύρουν τη Δημόσια Διοίκηση ατιμωρητί. Είναι γνωστοί, όπως και τα παράνομα καμώματά τους, αλλά τα στόματα της Καμόρα του Δημοσίου είναι ερμητικά κλειστά. Κανείς δεν άκουσε τι είπε και κανείς δεν διάβασε τι έγραψε στην ετήσια έκθεσή του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής. Η «zougla .gr» τους ανακαλύπτει λοιπόν και τους αποκαλύπτει.

Διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο, αν και εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Για περισσότερη ακρίβεια στο ρεπορτάζ, το ιδιωτικό του ιατρείο επί της ουσίας λειτουργούσε εντός του Δημόσιου Νοσοκομείου. Το όνομα του ιατρού είναι Θεοδόσης Κουρής.

Είναι Επιμελητής Α' στην Β΄ Ορθοπεδική Κλινική του Δημόσιου Νοσοκομείου ΚΑΤ. Με λίγα λόγια, διευθυντής κλινικής, όπως λέει και ο ίδιος. Τον κατήγγειλε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ως παράδειγμα της διαφθοράς που κυριαρχεί στην Δημόσια Υγεία.

Ο Λέανδρος Ρακιντζής

Ο κ. Θεοδόσης Κουρής με το ιδιωτικό του ιατρείο θησαύριζε. Η εφορία, που τον έπιασε ''στα πράσα'', εκτίμησε πως μόνον από αυτή του την δραστηριότητα κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Το ζήτημα είναι ότι, εκτός από την παρανομία της διατήρησης του ιατρείου του στο Δημόσιο Νοσοκομείο, ήταν και φοροφυγάς. Η ''καμπάνα'' ήταν ηχηρή. Το πρόστιμο που του επεβλήθη είναι της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι αλλού.

Ο Επιμελητής Α του Νοσοκομείου ΚΑΤ, ο οποίος παραβίασε όλον τον δικονομικό κώδικα που αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα, αθωώθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Αυτό το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης καταγγέλλει και ο Λέανδρος Ρακιντζής, που διαπιστώνει πως η διαφθορά στο Δημόσιο είναι κάθετη και οριζόντια και καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων ακόμη και των ελεγκτικών και πειθαρχικών οργάνων. ''Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει'' δηλαδή.

Ανακαλύψαμε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και επικοινωνήσαμε με τον κ. Κουρή. Διέψευσε τα πάντα. Ούτε πρόστιμο της Εφορίας εκκρεμεί εις βάρος του, ούτε ποτέ πέρασε Πειθαρχικό Συμβούλιο. Δεν τον αγγίζουν αυτά που αποκάλυψε ο Γενικός Επιθεωρητής κ. Ρακιντζής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου