ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΙΤΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Λαϊκός ξεσηκωμός για τον αναδασμό στο Αιγίνιο ΠιερίαςΛαϊκός ξεσηκωμός αυτή τη στιγμή με μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στο Αιγίνιο για τον αναδασμό που αποφάσισε να κάνει η Νομαρχία και στoν οποίo αντιτίθενται οι συγκεντρωθέντες, οι οποίοι ζητούν να συμπεριληφθούν στον αναδασμό και τα 75.000 στρέμματα και όχι επιλεκτικά μόνο τα 19.000 που αποφάσισε η Νομαρχία Πιερίας.
Ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνα Εμμανουήλ Πραντσίδης κατά του αναδασμού που αποφάσισε η Νομαρχία είπε μεταξύ άλλων : "Όταν είπαν αυτοί για αναδασμό, δεν ενημέρωσαν τον κόσμο ότι θα κάνουν μόνο τα 19.000 στρέμματα και ο κόσμος για αυτό δεν αντέδρασε το 2003, περιμένοντας να γίνει αναδασμός σε ολόκληρο το Αιγίνιο και όχι σε επιλεκτικές περιοχές. Όταν έμαθε ο κόσμος το 2007 το τι πραγματικά γίνεται, ξεκίνησαν οι ενστάσεις, αλλά ουδέποτε έλαβαν υπόψη τους τον κόσμο και έκαναν μόνοι τους τις επανεξετάσεις και οι ενστάσεις των κατοίκων απορρίφθηκαν όλες από την επιτροπή αναδασμού της Νομαρχίας. Ο κόσμος δεν θέλει αυτό το "έκτρωμα" και να τα μαζέψουν και να φύγουν όλοι τους.
Σήμερα εδώ στη μεγάλη αυτή συγκέντρωση των κατοίκων, δεν ήρθαν ούτε η επιτροπή αναδασμού από την Κατερίνη, ούτε ο κύριος αντινομάρχης ο Μπουρονίκος που ήταν να έρθει, ούτε κανένας τους. Επίσης πολλά μέσα ενημέρωσης που είχαν δηλώσει πως θα έρθουν, ξαφνικά άλλαξαν πορεία και χάθηκαν στο δρόμο".
Η επιτροπή αγώνα θα συντάξει ένα κείμενο διαμαρτυρίας και θα το κοινοποιήσει λίγο αργότερα.
0 σχόλια