24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως είναι δυνατόν να γίνεται το Rockwave στην Μαλακάσα, μία από τις ελάχιστες καταπράσινες περιοχές της Αττικής ( στους πρόποδες της Πάρνηθας). Σ’ έναν χώρο 5 χ 3 χιλιόμετρα, μέσα στο δάσος συγκεντρώνονται σχεδόν 10.000 αυτοκίνητα http://www.terravibe.gr/gallery/photos/12.jpgΠραγματικά δυι περισσότερες χιλιάδες κόσμου, όπου παρκάρουν... είτε μέσα στο δάσος ( στα λεγόμενα πάρκινγκ) είτε μέσα στο χωριό. Σε φυσιολογικές συνθήκες η αποχώρηση οχημάτων και κόσμου διαρκεί 2 με 2μιση ώρες, κατά τις οποίες δεν κουνιέται τίποτα απολύτως !!!!Έχει σκεφτεί κανείς τι θα γίνει αν πάρει φωτιά στο δάσος??? Τα πυροσβεστικά οχήματα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν ποτέ στο σημείο της πυρκαγιάς την στιγμή που μερικές χιλιάδες αυτοκίνητα-κινητές βόμβες θα είναι εγκλωβισμένα μαζί με τους ανθρώπους. Τα σπίτια βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Το ίδιο και τα εργοστάσια χρωμάτων και εμποτισμού ξυλείας ( περίπου 2,5km στην ευθεία ).
Η τροχαία λέει ότι:
1. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα όταν μαζεύεται τόσος κόσμος.
2. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μπορέσει να ανοίξει δρόμο.
3. Σε περίπτωση πανικού θεωρεί βέβαιο ότι ο κόσμος θα ξεχυθεί είτε στην εθνική είτε στο δάσος και κυρίως ότι εξέφρασε την αντίθεση της αλλά δέχθηκε πιέσεις για να συμφωνήσει!!!!
Η Πυροσβεστική λέει ότι:
1. Δεν είναι δική της δουλειά να ανοίξει δρόμο για να σβήσει μία πυρκαγιά, αλλά της τροχαίας.
2. Δεν είναι υποχρεωμένη να καταστρώσει σχέδιο πυρόσβεσης με βάση τις πραγματικές συνθήκες.
3. Περιορίζεται μόνο στην άδεια αν υπάρχουν οι τυπικές προϋποθέσεις στον χώρο διεξαγωγής και όχι γύρω από αυτόν.
Οι διοργανωτές λένε ότι φταίνε οι καντίνες που στήνουν στην άκρη του δρόμου για το χάος και ότι οι τοπικές αρχές πρέπει να δουλέψουν εντονότερα !!! . Η κοινότητα, δίχως το παραμικρό οικονομικό όφελος ή πίεση προς τους διοργανωτές & τις αρχές για σχέδιο δράσης έκτακτής ανάγκης και προϋποθέσεις διεξαγωγής, δίνει την άδεια για το φεστιβάλ, αδιαφορώντας και λέγοντας « έλα μωρέ δεν θα πάρει φωτιά…»
Ρε αλήτες, πόσα φράγκα μπαίνουν στις τσέπες σας ή πόσο αδιάφοροι είστε για την ζωή τόσων ανθρώπων?Μόνο όταν καίγεται ο κοσμάκης βγαίνουν στα κανάλια κάποιοι τελευταίοι ειδικοί και οι πραγματικοί υπεύθυνοι εξαφανίζονται χωρίς καμία συνέπεια. Αν γίνει ολοκαύτωμα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τις ζωές που θα χαθούν? Ο πρόεδρος της κοινότητας κος Λίτσας? Ο αρχηγός της πυροσβεστικής? Ο αρχηγός της αστυνομίας? Ο Νομάρχης κος Κουρής ? Ο επιχειρηματίας κος Λώρης? Ή κάποιοι είναι λαμόγια ή άχρηστοι. Ας επιλέξουν τι είναι και να έρθουν να μας αυτοσυστηθούν από την αρχή. Μεγάλη απόδειξη, στην τελευταία συναυλία ένα ασθενοφόρο έμεινε κολλημένο μέσα στην Μαλακάσα, με ασθενής σε κατάσταση επιληψίας και μέθης ."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:46 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου