24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

[Κοινωνικά]

Συγκλονίζει η διπλή δολοφονία στην Καλλίπολη Πειραιά

Μέγεθος γραμμάτων: Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
http://www.patranews.gr/upload/el/news/Photos/PAIZIS%20DOLOFONIA%20NEO.JPG

Άγρια δολοφονημένοι μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Καλλίπολη του Πειραιά, βρέθηκαν χθες το απόγευμα δύο αλλοδαποί, μια γυναίκα και ένας άντρας, αιγυπτιακής καταγωγής. Το νεαρό ζευγάρι αντίκρισε μέσα σε λίμνη αίματος ένοικος της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ζαΐμη 12, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας και ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι και οι δύο έφεραν πολλαπλά τραύματα σε όλο τους το σώμα.

Ο άντρας, ηλικίας 32 ετών, βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του σαλονιού του διαμερίσματός του, ενώ η 30χρονη σύντροφός του στα σκαλιά της πολυκατοικίας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Η 25αχρονη φαίνεται ότι επέστρεφε από την αγορά όταν δέχθηκε αιφνιδιαστικά την επίθεση του ενόπλου καθώς δίπλα στο πτώμα υπήρχαν σκορπισμένες σακούλες με ψώνια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν μισάνοιχτη και δεν είχε παραβιασθεί. Οι χώροι του διαμερίσματος δεν είχαν ερευνηθεί γεγονός που απομακρύνει της Αρχές από την εκδοχή της ληστείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα κίνητρα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου