24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ανακρίνεται ζευγάρι για τη φωτιά στο Γραμματικό


Ανακρίνεται ζευγάρι για τη φωτιά στο Γραμματικό

Ζευγάρι ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές για την μεγάλη φωτιά στο Γραμματικό, από την οποία ξεκίνησε η μεγάλη καταστροφή της περασμένης εβδομάδας στην Βορειανατολική Αττική.Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα τους αποδοθούν κατηγορίες για εμπρησμό (πιθανότατα από αμέλεια). Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει υποπέσει σε αντιφάσεις και δεν έχει μπορέσει να δικαιολογήσει την παρουσία τους στο χωράφι, όπου βρέθηκε και ένα μπουκάλι με οινόπνευμα.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις αναφέρεται ότι επιχείρησαν να κάψουν μια φωλιά από... σφίγγες.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται από τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης η λήψη καταθέσεων από ανώτατους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, στην προσπάθεια αναζήτησης ευθυνών για την πυρκαγιά που κατέκαψε την Ανατολική Αττική. Το πόρισμα, που πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταλογίζει βαριές ευθύνες σε υψηλά ιστάμενους αξιωματιξκούς, θα παραδοθεί στην πολιτική ηγεσία του υπ. Δημοσίας Τάξεως στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου