24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Τραγικός θάνατος στρατιωτικού στον Έβρο


Τραγικός θάνατος στρατιωτικού στον Έβρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας μόνιμος επιλοχίας, ο οποίος υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα του Έβρου, όταν κατά την επιστροφή της μονάδας του, από εκπαιδευτική δραστηριότητα, ένα στρατιωτικό άρμα μάχης "Leopard" εξετράπη της πορείας, και ανατράπηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Πρωτοκκλήσι.

Ο επιλοχίας, 31 χρόνων, ήταν επικεφαλής ενός Λέοπαρντ 1Α5 μέσα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα. Ο μόνιμος στρατιωτικός επιχείρησε να πραγματοποιήσει ελιγμό, χρησιμοποιώντας την όπισθεν, επειδή το άρμα δεν χωρούσε να στρίψει. Άγνωστο πώς, το τανκ αναποδογύρισε, εγκλωβίζοντάς τον.

Τα άλλα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στο εσωτερικό κατάφεραν να βγουν χωρίς να υποστούν σοβαρούς τραυματισμούς. Όμως, ο επιλοχίας ήταν από τη μέση και πάνω έξω από το άρμα και δεν πρόλαβε να προφυλαχθεί.

Η επιχείρηση ανάσυρσης του άρματος και απεγκλωβισμού του επιλοχία δεν έχει ολοκληρωθεί, μέχρι αυτή τη στιγμή, και συνεπώς κανείς δεν μπορεί μιλήσει επίσημα για την κατάσταση του μόνιμου στρατιωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου