24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αύριο η κηδεία του άτυχου πιλότου

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009, 13:17

Στο νεκροταφείο του Παπάγου στις 17:45 θα γίνει η κηδεία του άτυχου πιλότου, Στέργιου Κωτούλα, που σκοτώθηκε, όταν το πυροσβεστικό αεροσκάφος του, τύπου PZL, κατέπεσε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, 2 μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.

Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα PZL είχαν απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, για να κατασβέσουν φωτιά κοντά στο χωριό Κατσέλι, στο Αργοστόλι.

Το ένα εκ των δύο αεροσκαφών με χειριστή τον 55χρονο πιλότο, απόστρατο σμήναρχο της Π.Α. και πατέρα δύο παιδιών, κατέπεσε και συνετρίβη σε δρόμο της περιοχής Κατελειός, λίγα μόλις μέτρα από ξενοδοχείο της περιοχής, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έστειλε στη zougla.gr η εφημερίδα "Ανεξάρτητος" της Κεφαλονιάς.



Από κλιμάκια της Πυροσβεστικής εξετάζεται το ενδεχόμενο το αεροσκάφος να προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ.





Την οδύνη του εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, λέγοντας πως ένας νέος άνθρωπος που έδινε μάχη με τη φωτιά έπεσε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Τη συντριβή και τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πιλότου του πυροσβεστικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Κεφαλονιά, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

"Με οδύνη πληροφορήθηκα την τραγική απώλεια του σμήναρχου Στέργιου Κωτούλα'' δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου. ''Ο άδικος θάνατός του, υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα και την αυτοθυσία που επέδειξε την ώρα του καθήκοντος και δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου