24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μαχή με τις φλόγες στη Μαγούλα - Κίνδυνος από τους ισχυρούς ανέμους



Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 13:30 κοντά στην είσοδο του εργοστασίου και σύντομα επεκτάθηκε προς τα λατομέια που βρίσκονται στην περιοχή.

Επί τόπου έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Εκφράζονται φόβοι να μην επεκταθεί η φωτιά προς τη βιομηχανική περιοχή και τις εγκαταστάσεις του τελωνείου όπου υπάρχουν χιλιάδες αυτοκίνητα για εκτελωνισμό

Το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η ένταση των οποίων φθάνει έως και τα 8 Μποφώρ..

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ιδιαίτερα υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς την Παρασκευή (21/08) για τις περιοχές: Νομαρχίες Λέσβου , Χίου , Σάμου, Ευβοίας (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Σκύρου) , Ανατολικής Αττικής , Δυτικής Αττικής , Αθηνών , Πειραιώς (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κηθύρων) , Βοιωτίας , Κορινθίας , Λακωνίας και Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου