24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ποινή φυλάκισης στον Θέμο για τις φωτογραφίες Τσέκου

Μέγεθος γραμμάτων: Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Ποινή φυλάκισης στον Θέμο για τις φωτογραφίες Τσέκου

Σε 19 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο Θέμος Αναστασιάδης και η λοιπή διευθυντική ομάδα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την (πρωτοσέλιδη) δημοσίευση στην εφημερίδα των φωτογραφιών της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστου Ζαχόπουλου.

Ουσιαστικά το Τριμελές Εφετείο Αθηνών διατήρησε την ποινή που είχε επιβληθεί στους ίδιους κατηγορουμένους πρωτόδικα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Οι φωτογραφίες, που προέρχονταν από το επίμαχο dvd της δικογραφίας, είχαν δημοσιευθεί από το «Πρώτο Θέμα» τον Ιανουάριο του 2008, προκαλώντας την αντίδραση της Εύης Τσέκου, που έκανε και την σχετική μήνυση.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζαν από το εδώλιο του Στ΄ Τριμελούς Εφετείου οι κατηγορούμενοι, που αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες για «παράβαση του νόμου περί ασέμνων» και «παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου