24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Νεκρός 50χρονος κοσμηματοπώλης που είχε εξαφανιστεί πριν 27 ημέρες


Σε 50χρονο κοσμηματοπώλη, ανήκει τελικά το πτώμα του άτυχου άνδρα που εντοπίστηκε προχθές, μετά την νεροποντή, σε αγροτική περιοχή έξω από τον Τύρναβο Λάρισας...

Η εξαφάνιση του 50χρόνου, κατοίκου , που διατηρούσε κοσμηματοπωλείο-ωρολογοποιείο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, δηλώθηκε στην αστυνομία πριν 27 ημέρες.

Από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα διαπιστώθηκε η ταυτότητά του από τον ιατροδικαστή, ο οποίος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, διαπίστωσε στο σώμα του άτυχου νεκρού πολλές βαριές κακώσεις. Οι κακώσεις αυτές προκάλεσαν και τον βίαιο θάνατο του.

Κατά τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται αυτός να προήλθε από πτώση ή ακόμα και από εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατός του τοποθετείται την ίδια περίπου χρονική στιγμή με την εξαφάνιση του. Το γεγονός ότι δεν αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, κάνει τόσο την ιατροδικαστική υπηρεσία όσο και την αστυνομία να συνεχίζουν την έρευνα για τον προσδιορισμό των ακριβών αιτιών και συνθηκών του θανάτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου