24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Η αλήθεια για τα έκτροπα στην ΑΣΟΕΕ: εκατοντάδες οπλισμένοι ΔΑΠίτες σκόρπισαν τον τρόμο.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2009

Γύρω στους 2,000 ΔΑΠίτες με βαρύ οπλισμό (RPG, Καλάσνικωφ κλπ) επιτέθηκαν σε ανυπεράσπιστους φοιτητές με αποτέλεσμα να στείλουν έναν στον ευαγγελισμό με ελαφρά τραύματα. Παρ’ ότι οι επιτιθέμενοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, οι αυτόπτες μάρτυρες είναι κατηγορηματικοί ότι πρόκειται για μέλη της ΔΑΠ.

“Είμαι σίγουρος”, δηλώνει αυτόπτης μάρτυς. “Φορούσαν μάσκες με τη μορφή του Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Αβέρωφ και του Ράλλη, άρα σίγουρα ήταν ΔΑΠίτες”. “Ένας από αυτούς κράδαινε τον Αδέσμευτο του Μήτση”, συμπληρώνει άλλος.

Η ΠΑΣΠ προέβει σε καταγγελία της δολοφονικής αυτής ενέργειας, δηλώνοντας αποτροπιασμό και φρίκη. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα, ας είναι καλά η άμεση επέμβαση της ειδικής “πράσινης” περιφρούρησης που επενέβει τρέποντας τους ΔΑΠίτες σε φυγή. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες: Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Leave a Comment »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου