24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ....ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΡΙΛΕΡ....

Εργο-τέλεια πρόκριση για τον Πιερικό

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009, 18:13

Αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του Κυπέλλου γνώρισε ο Εργοτέλης, μετά την ήττα του με 4-2 (1-1 στην κανονική διάρκεια, 2-2 στην παράταση) στα πέναλτι από τον Πιερικό στην Πιερία, για τον 4η φάση της διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους έπαιξαν με πάθος και οι προσπάθειες τους ανταμείφθηκαν στο 55’, όταν ο Τασίδης με κεφαλιά- ψαράκι έκανε το 1-0.

Η ομάδα της Πιερίας γύρισε πίσω προκειμένου να προστατέψει το υπέρ της σκορ,, ωστόσο οι Κρητικοί με δυνατό διαγώνιο σουτ του Λεάλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου μάλιστα στο 104’ κατάφερε να προηγηθεί, όταν ο Σασιασβίλι, μετά από σέντρα του Φραγκουλάκη έδωσε προβάδισμα στους Κρητικούς. Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Εργοτέλη, ωστόσο κράτησαν για μόλις τέσσερα λεπτά.

Κι αυτό γιατί στο 108’ ο Πέντα εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκουγκουλιάς με κεφαλιά, λύτρωσε την ομάδα του στέλνοντας το παιχνίδι στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Εκεί για λογαριασμό των γηπεδούχων καθάρισε ο Καρακούτσης. Ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε τα πέναλτι των Ρομάνο και Μπέτο (από την άλλη ο Γκουγκουλιάς σημάδεψε το δοκάρι), χαρίζοντας στον Πιερικό την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι.

1-0 Πέντα, 1-1 Λεάλ, 2-1 Μαρτίνες, 2-2 Φραγκουλάκης, 3-2 Μακρής, 4-2 Γιαπιτζόγλου

Πιερικός:
Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης (58' Αγγελόπουλος), Μακρής, Μαρτίνεζ, Ντεμπελέ, Φρέντρικς (33' Γκουγκουλιάς), Πέντα, Θάνος (80' Γιαπιτζόγλου).

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Χίμπλιγκερ (45' Κορδονούρης), Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπέτο, Τσεσνάουσκις, Σιάκκας (58' Ορφανός), Λεάλ, Δ. Κοιλάρας (58' Ρομάνο), Φραγκουλάκης, Μπερτόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου