24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Μαφιόζικη δολοφονία καρέ – καρέ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009, 20:59

Η αδιαφορία των αυτοπτών μαρτύρων μιας δολοφονίας με το στυλ της Μαφίας στη Νάπολι, υποχρέωσε τις ιταλικές εισαγγελικές Αρχές να δώσουν στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας 26 δευτερολέπτων από κάμερα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να σπάσουν «το τείχος της σιωπής» σχετικά με την ταυτότητα του δράστη.

Στο video φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος φοράει ένα καπέλο του baseball, να δολοφονεί στις 11 Μαΐου τον 53χρονο Mariano Bacio Tarracino, ο οποίος είχε σχέσεις με τη Μαφία.

Ο Tarracino φαίνεται να στέκεται έξω από ένα bar στη γειτονία Sanita καπνίζοντας τσιγάρο. Ο δολοφόνος μπαίνει στο bar, στο οποίο βρίσκονται τουλάχιστον έξι πελάτες, στη συνέχεια βγαίνει και πυροβολεί εξ επαφής τον 53χρονο.

Όταν μάλιστα ο Tarracinο πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, ο δολοφόνος ολοκληρώνει το έργο του με μια σφαίρα στο κεφάλι του θύματος.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι κανείς από τους περαστικούς δεν αντιδρά, αν και είναι δύσκολο να πει κανείς αν αυτό οφείλεται σε αδιαφορία ή στο φόβο για αντίποινα.

Αν και έχουν περάσει πέντε μήνες ερευνών, οι εισαγγελικές Αρχές δεν έχουν, ακόμα, αναγνωρίσει τον δράστη, το πρόσωπο του οποίου φαίνεται καθαρά στο video.

Στο κυνήγι των πληροφοριών μπήκε και ένας βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων, ο οποίος προσφέρει 2.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου