24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

http://www.dorabak.gr/ Newsletter 30/10/2009

Τις προτάσεις της για μια ισχυρή, σύγχρονη και πολυσυλλεκτική Νέα Δημοκρατία παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρόσφατη περιοδεία της σε νομούς της Μακεδονίας.

Προτάσεις που υπηρετούν τρεις βασικούς στόχους:

• Τη μεγαλύτερη συλλογικότητα, συντροφικότητα και αλληλεγγύη, η οποία θα οικοδομείται μέσα από το διάλογο, το σεβασμό των κομματικών θεσμών, την τακτική και ουσιαστική λειτουργία των οργάνων και την αυστηρή τήρηση κανόνων δημοκρατίας και αξιοκρατίας.
• Τη δυνατότητα δημοκρατικής έκφρασης της βάσης του κόμματος στη λήψη των σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τη πορεία της παράταξης και της χώρας.
• Τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στην καθημερινή κομματική λειτουργία.

Διαβάστε τις επτά αλλαγές που προτείνει η υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ, και δείτε το βίντεο της ομιλίας της στην Θεσσαλονίκη "Με Άλλη Ματιά".



«Με αυτές τις επτά μεγάλες καταστατικές αλλαγές ή Νέα Δημοκρατία θα γίνει πιο σύγχρονη, πιο ανοιχτή, πιο δημοκρατική στη λειτουργία της», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη Μακεδονία. «Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια. Το χρωστάμε πάνω απ’ όλα στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας», ανέφερε και προσέθεσε: «Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ποια Νέα Δημοκρατία θέλουμε. Εγώ θέλω μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία, μια ενωμένη Νέα Δημοκρατία, μια Νέα Δημοκρατία που θα έχει όλο το ιδεολογικοπολιτικό της εύρος. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία και προς τα Δεξιά και προς το Κέντρο».

Με την ευκαιρία της μετάβασής της στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και τη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε επίσης τους νομούς Κιλκίς και Πιερίας, Πέλλας και Χαλκιδικής, όπου είχε ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Παράλληλα συναντήθηκε με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης και συνυποψήφιό της για την αρχηγία της ΝΔ Παναγιώτη Ψωμιάδη και με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, ενώ είχε διάλογο και με Bloggers από τη Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου