24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Οδηγός Μητροπολίτη συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης!


"Για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης συνέλαβαν οι αστυνομικοί...τον οδηγόΥπάλληλος της Μητρόπολης Πειραιώς συνελήφθη κατηγορούμενος για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ΄ εξακολούθηση» διότι έστελνε μηνύματα μέσω κινητού σε 13χρονη μαθήτρια. Ο υπάλληλος γνώρισε τη μαθήτρια πριν από έναν χρόνο όταν υπηρετούσε ως οδηγός του μητροπολίτη και λεωφορείου μεταφοράς μαθητών του δημοτικού σχολείου της μητρόπολης, καθώς τη μετέφερε στο σχολείο. Πριν από έναν μήνα οι γονείς της μαθήτριας, που πλέον φοιτά στο γυμνάσιο, αντιλήφθηκαν ότι λάμβανε γραπτά μηνύματα στο κινητό της, πολλά εκ των οποίων ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ ο 35χρονος υπάλληλος επεδίωκε και να συναντηθεί μαζί της. Οι γονείς απαντούσαν στα μηνύματα για να βεβαιωθούν για την ταυτότητά του και δέχθηκαν το αίτημά του για ραντεβού, ενώ ταυτόχρονα τον κατήγγειλαν στους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Η είδηση προκάλεσε αίσθηση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ έσπευσε να διευκρινίσει ότι έθεσε σε διασημότητα τον υπάλληλο.
του Μητροπολίτη Πειραιά, μετά από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του Μητροπολίτη είναι ταυτόχρονα και οδηγός του σχολικού λεωφορείου του δημοτικού σχολείου της Μητρόπολης στο οποίο φοιτούσε το κορίτσι μέχρι πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου