24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη

http://asset.tovima.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1068929_b.jpg

Αφησε επίσης η υπουργός ανοικτό το ενδεχόμενο και για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που εξακολουθούν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα παρά τη βουτιά του πετρελαίου διεθνώς και την υψηλότατη κερδοφορία της ΔΕΗ. Ειδικότερα κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου:


Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ και για το πολλαπλό χαράτσι που πληρώνουν για την ΕΡΤ οι καταναλωτές αναγκαστικά

Η κυρία Μπιρμπίλη σε απάντηση ερώτησης του «Εθνους» χαρακτήρισε υπέρογκα τα τέλη που οι καταναλωτές πληρώνουν για την ΕΡΤ μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, υποχρεωτικά μάλιστα αλλιώς θα τους κοπεί η ηλεκτροδότηση. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της υπουργού πως «δεν ξέρουμε ούτε εμείς ούτε οι πολίτες το κόστος της ενέργειας», εννοώντας σαφώς το... χαράτσι υπέρ ΕΡΤ και τα τέλη για τους δήμους κ.λπ. που κρύβουν μέσα τους οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κυρία Μπιρμπίλη είπε πως «το θέμα ξεπερνάει το δικό μας υπουργείο και θέλει μια γενικότερη κατεύθυνση» και πως μέσα στο 2010 θα το συζητήσει με τα συναρμόδια υπουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου