24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Παραδίδει μαθήματα πολιτικής ηθικής και να κάνει διακηρύξεις για την ανανέωση της παράταξης

Φρόντισε για τη σύζυγό του ο Α. Λυκουρέντζος...

... και για την απόσπασή της, όταν ήταν υφυπουργός, στο υπ. Οικονομικών!
.
Από τον Ακη Σκαρφή


Ένας από αυτούς που ακούω μετά την εκλογική συντριβή της ΝΔ να παραδίδει μαθήματα πολιτικής ηθικής και να κάνει διακηρύξεις για την ανανέωση της παράταξης μετά την εκλογή νέου αρχηγού είναι και ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Δεν με ενδιαφέρει ποιον από τους δύο βασικούς διεκδικητές για την ηγεσία υποστηρίζει. Όμως νομίζω ότι ο ο φέρελπις πρώην υφυπουργός Παιδείας είναι από τους πιο ακατάλληλους να μιλά για την επόμενη μέρα. Διότι η δική του ...προηγούμενη μέρα άλλα, δυστυχώς, μαρτυρεί.
Από το ΦΕΚ (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) που βρήκα και σας επισυνάπτω, προκύπτει ότι η σύζυγος του κ. Λυκουρέντζου -η κ. Ευδοκία Μπασδεκοπούλου- είχε αποσπαστεί, όσο ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση, στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Θανάση Σκορδά, με όσα πλεονεκτήματα σήμαινε αυτό. Η απόσπασή της ανακλήθηκε στις 23 Οκτωβρίου με απόφαση του νέου υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου. Φαντάζομαι ότι ο κ. Λυκουρέντζος θα είχε φροντίσει για την απόσπαση αυτή.
Οι κακές γλώσσες λένε πάντως ότι...

ο κ. Λυκουρέντζος είχε υποσχεθεί την "απόσπαση" αυτή, και όπως άλλες παρόμοιες, σε ψηφοφόρους του από την Αρκαδία, αλλά δεν το έκανε. Προτίμησε να ευνοήσει τη σύζυγό του. Γι' αυτό και δεν το έλεγε σε κανέναν, ιδιαίτερα στην Αρκαδία...
Σημειώνω επίσης ότι η σύζυγος του κ. πρώην υφυπουργού είναι υπάλληλος του ΟΑΕΔ. Δεν γνωρίζω εάν αληθεύει ότι προσελήφθη επί κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα όταν στο αρμόδιο υπουργείο προΐστατο Αρκάς υπουργός, συμπατριώτης του κ. Λυκουρέντζου δηλαδή. Όχι ότι έχει και σημασία πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου