24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 8,8 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΧΙΛΗ

Εν τω μεταξύ τσουνάμι δημιουργήθηκε στις ακτές της Χιλής για το οποίο οι αρχές προειδοποιούν ότι μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες. Επίσης οι ανακοινώσεις προειδοποιούν για τσουνάμι, στην Κολομβία, στον Παναμά, στην Κόστα Ρίκα και την Ανταρκτική.


Οι αμερικανικές αρχές επέκτειναν την προειδοποίηση για τσουνάμι σε όλες τις χώρες του Ειρηνικού Ωκεανού.


Στο Σίδνεϊ, το αυστραλιανό κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε προειδοποίηση και για τις αυστραλιανές ακτές στον Ειρηνικό.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου Προειδοποιησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό "Οι παρατηρήσεις για το επίπεδο της θάλασσας δείχνουν ότι έχει ενεργοποιηθεί ένα τσουνάμι. Μπορεί να είναι καταστροφικό κατά μήκος των ακτών κοντά στο επίκεντρο του σεισμού και θα μπορούσε να απειλήσει πιο απομακρυσμένες ακτές".


Ο Κριστιάν Μπονανίκ, καθηγητής του πανεπιστημίου στο Σαντιάγο, είπε ότι ήταν ένας τεράστιος σε μέγεθος σεισμός, αλλά τα κτήρια φαίνεται να έχουν αντισταθεί και να μην έχουν προκληθεί ζημίες. Οι Τηλεφωνικές γραμμές και οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο έχουν υποστεί βλάβες.


Η Χιλή υπέστη το μεγαλύτερο σεισμό του 20ου αιώνα, όταν ένας σεισμός μεγέθους 9,5 έπληξε την πόλη της Βαλντίβια το 1960, σκοτώνοντας 1.655 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου