24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ;...ΈΚΑΝΕ «ΦΤΕΡΑ» ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ

Αξονικός  ΤομογράφοςΣύμφωνα με καταγγελία του νέου διοικητή του ιδρύματος Δημήτρη Κοσμόπουλου κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην διοικητή Παντελή Δημόπουλου, είχε εγκριθεί χρηματικό ποσό ύψους πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιείτο για την αγορά αξονικού τομογράφου. Οι διαδικασίες είχαν ξεκινήσει και σήμερα βρίσκονται στην φάση της ολοκλήρωσης τους, όμως δεν υπάρχουν τα χρήματα για την πληρωμή του μηχανήματος!!!
Ο κ. Κοσμόπουλος είπε, πως τα χρήματα αυτά χρησιμοποιηθήκαν κατά παράβαση του νόμου, στην πληρωμή άλλων χρεών του νοσοκομείου, αλλά και φαρμακευτικών εταιρειών.
Μάλιστα είπε, πως εχει διαταχθεί διαχειριστικός έλεγχος και όταν αυτός ολοκληρωθεί θα δοθούν τα στοιχεία στην δημοσιότητα.
Από την πλευρά του ο τότε αντιπρόεδρος του νοσοκομείου και νυν Δήμαρχος Αιγίου Απόστολος Καραφωτιας, ερωτηθείς για το θέμα, δεν απάντησε ξεκάθαρα. Είπε ότι μπορεί και να πήγαν αλλού τα χρήματα, αλλά δεν είναι σίγουρος καθώς δεν θυμάται, ενώ σε ερώτηση του thebeset.gr απάντησε πως μπορεί και να μην είχε ενημερωθεί ο ίδιος και το τότε Δ.Σ. για αυτές τις κινήσεις.
Μας πρότεινε δε να ρωτήσουμε τον πρωην διοικητή Παντελή Δημoπουλο και τον τότε οικονομικό διευθυντή, ο οποίοι με την σειρά τους μας απάντησαν, ο μεν πρώτος να απευθυνθούμε στον οικονομικό διευθυντή, ο δε δεύτερος ότι δεν γνωρίζει!!!

Αυτή η απάντηση ενόχλησε τον κ. Καραφωτια, ο οποίος αντέτεινε διερωτώμενος «τι θα πει δεν γνωρίζει;».
Πάντως ο κ. Καραφωτιας είπε, ότι με την ελλιπή και αργοπορημένη χρηματοδότηση, το νοσοκομείο έπρεπε να καλύψει επείγουσες ανάγκες και για αυτό μπορεί να συνέβη αυτή η... παρατυπία!

Νίκος Ξανάλατος

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου