24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Βαριά ποινή για την καυτή νύχτα


Στη Λήμνο θα μετατεθεί ο ναύτης Γεράσιμος Ζαγορίτης, ο οποίος "εισέβαλε" με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε θαλάμους φαντάρων στο Πολεμικό Μουσείο, όπου υπηρετεί τη θητεία του

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπόθεση του ναύτη Γεράσιμου Ζαγορίτη, υιού του γνωστού πολιτικού της ΝΔ, ο οποίος "εισέβαλε" παρέα με την Τζούλια Αλεξανδράτου στους θαλάμους των φαντάρων στο Πολεμικό Μουσείο, όπου υπηρετεί τη θητεία του (βλέπε σχετικό θέμα).

Με βάση το πόρισμα, αποφασίστηκε να μετατεθεί στο ναυτικό παρατηρητήριο Λήμνου και η μετάθεσή του θα γίνει το αργότερο σε δύο ημέρες.

Νωρίτερα ο διοικητής του Πολεμικού Μουσείου τον είχε τιμωρήσει με παραμονή στο Πειθαρχείο για 30 ημέρες και 30 ημέρες στέρηση εξόδου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται είχε προαναγγείλει την επιβολή κυρώσεων κάνοντας λόγο για φαινόμενα που ευτελίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

"Να είστε βέβαιοι ότι θα επιβληθούν, εφόσον εντοπιστούν και προσωποποιηθούν οι ευθύνες, όλες οι αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις και θα σταλεί η δικογραφία και στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη δική του δικαιοδοσία και αρμοδιότητα", δήλωσε και πρόσθεσε ότι υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας, τα οποία, όπως επισήμανε, η κοινωνία πολλές φορές δυστυχώς τα ανέχεται και επικοινωνιακά τα αναπαράγει.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου