24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Δεν σας κρύβω ότι στήριξα την υποψηφιότητα Τσιφοδήμου από την πρώτη στιγμή

Koukod Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τάχθηκε υπέρ των τριών υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας για τους δήμους της Πιερίας, σημειώνοντας πως η επιλογή του Κώστα Δημόπουλου για το Δήμο Δίου-Ολύμπου, έγινε από «τα όργανα του κόμματος και το Βασίλη Μιχαλολιάκο»

Χωρίς να αμφισβητήσει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της «Πολιτείας» της Δευτέρας, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, επιχείρησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, που προκλήθηκαν από τις πληροφορίες που αναφερόταν στο σχετικό ρεπορτάζ και οι οποίες τον ήθελαν να στηρίζει τον Θανάση Τσιφοδήμο για το Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας
χθες στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 και στον Ηλία Χρυσικό, έκανε εκτενή αναφορά στο δημοσίευμα της Πολιτείας, σύμφωνα με το οποίο πληροφορίες τον έφεραν να στηρίζει την υποψηφιότητα του Θανάση Τσιφοδήμου στο δήμο Δίου-Ολύμπου. «Όλες οι υποψηφιότητες που εξετάστηκαν από το κόμμα ήταν δυνατές» είπε ο κ. Κουκοδήμος, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Λιτοχώρου είχε εξ’ αρχής προβάδισμα. «Δεν σας κρύβω ότι στήριξα την υποψηφιότητα Τσιφοδήμου από την πρώτη στιγμή για το συγκεκριμένο Δήμο», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, σημειώνοντας όμως ότι «τα όργανα του κόμματος και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος» αποφάσισε να δώσει τελικά στήριξη στον Κώστα Δημόπουλο. «Πειθαρχώντας στις κομματικές εντολές θα στηρίξω τον υποψήφιο του κόμματος, όπως και στους άλλους δύο δήμους», διευκρίνισε.
Η αναφορά του βουλευτή σχετικά με το από ποιους ή ποιον έγινε η επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ουσιαστικά χρεώνει την επιλογή στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, τονίζοντας παράλληλα ότι η δική του πρόταση ήταν ο Θανάσης Τσιφοδήμος. Η αναφορά στο όνομα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού είναι πιθανό την επόμενη των εκλογών του Νοεμβρίου και αναλόγως το αποτέλεσμα να ζητηθεί ο «λογαριασμός» για το τι πήγε καλά και τι όχι. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο βουλευτής επιχειρεί να ξεκαθαρίσει ότι άλλος έκανε την επιλογή (Μιχαλολιάκος), ενώ αν τελικά αναδειχθεί νικητής ο Κώστας Δημόπουλος, δικαιολογημένα θα μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτό οφείλεται επειδή και ο ίδιος υπάκουσε στην κομματική πειθαρχία.
Απαντώντας σε ερώτηση του Ηλία Χρυσικού για το ποιος είναι πιο αποδεκτός υποψήφιος στην περιοχή, επιβεβαίωσε τη συνομιλία του με την Πολιτεία και τα όσα αναφέρονταν για τα στελέχη του. «Αυτό που είπα στην Πολιτεία, στη συζήτηση που έκανα με τον Βαγγέλη Ζαμαντζά, είναι ότι από την έρευνα που έχω κάνει στα στελέχη του κόμματος και δικά μου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, τα περισσότερα θέλουν το Θανάση Τσιφοδήμο. Αυτό μετέφερα κι εγώ στη συνομιλία μου με τον δημοσιογράφο»
Ο κ. Κουκοδήμος, ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του, διευκρίνισε ότι θα βγει ανακοίνωση από τη ΝΟΔΕ τις προσεχείς μέρες «για όσους βιάζονται να πουν διαφορετικά από αυτά που ειπώθηκαν στην Πολιτεία». Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ θα αναφέρεται η πλήρη στήριξη των μελών της στις τρεις επιλογές του κόμματος για τους δήμους της Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου