24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

«Είναι λάθος η παραπομπή Σημίτη»


Αποστάσεις από την παραπομπή Σημίτη για το σκάνδαλο Siemens τηρεί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ε. Αντώναρος, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με την απόδοση ευθυνών ....εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη για την υπόθεση της Siemens, δήλωσε: «Παγίως είμαι εναντίον της γενικόλογης και αίολης απόδοσης ευθυνών. Οι πρωθυπουργοί –όλοι οι πρωθυπουργοί- και ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής, έχουν τη γενική εποπτεία του κυβερνητικού σχήματος, τη γενική ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής».
«Φυσικά κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο, κανείς δεν έχει ασυλία. Οφείλουμε όμως να κρίνουμε με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση, με τον προσήκοντα σεβασμό σε προσωπικότητες που ηγήθηκαν της χώρας με την ψήφο των πολιτών. Να κρίνουμε πάντοτε με βάση τα πραγματικά περιστατικά, μακριά από οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα, έξω από λογικές ρεβανσισμού».


Στην ερώτηση εάν η εμπλοκή Σημίτη ανοίγει επίσης τη συζήτηση για τον κ. Κώστα Καραμανλή, σχολίασε ότι αρνείται να εισέλθει «σε απαράδεκτες λογικές συμψηφισμών που υστερόβουλα επιχειρούν κάποιοι». 
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου