24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν ψυχολογικά, γιατί σε λίγο καιρό θα τους έχουμε αφεντικά και συγκάτοικους στη χώρα μας, η οποία δεν θα είναι πλέον δική μας αλλά δική τους.

 ΝΑ  Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑ   ΤΟ   ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ.......απο  σχολιο  αναγνωστη  σε  αναρτηση

Άυλες αξίες είναι τα μετοχικά κεφάλαια. Μην ησυχάσεις όμως τώρα που το έμαθες, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ η Ελλάδα να καταφέρει να ξεχρεώσει αυτό το υπέρογκο ποσό που έχει χρεωθεί, διότι, πολύ απλά, πρόκειται για τόκους οι οποίοι είναι πολύ περισσότεροι από αυτά που θα δώσουμε και από αυτά που θα πάρουμε από τα πακέτα που έπονται. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ήδη έχουμε χρεοκοπήσει και δεν μας το λένε. Όταν μια επιχείρηση χρεοκοπεί γίνεται καταγραφή της περιουσίας της και το ρευστό πηγαίνει για την αποπληρωμή των χρεών, όσων τουλάχιστον μπορεί να καλύψει. Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα. Κατέγραψαν την περιουσία μας και έρχονται οι υποψήφιοι αγοραστές της να ελέγξουν αν θα γίνει σωστά η μεταβίβαση. Κατόπιν αυτού και αφού περάσει στα χέρια τους, θα εγκατασταθούν εδώ για να τη διαχειριστούν. Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί ο εφαρμοστικός νόμος. Να γίνουν δηλαδή οι Έλληνες φθηνό εργατικό δυναμικό για τους νέους ιδιοκτήτες της Ελλάδας. Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη αυτό το πράγμα, καλά θα κάνει να το σκεφτεί πιο προσεκτικά το θέμα. Όσο για τα περίφημα πακέτα..... που θα πάρουμε στο μέλλον, αυτά είναι για να διαμορφώσουμε την περιουσία που θα πάρουν αυτοί που μας τα δίνουν, έτσι ώστε να καταστεί εκμεταλλεύσιμη -βλέπε λιμάνια, αιγιαλούς και οικόπεδα, στα οποία θα έχουμε εμείς την κυριότητα και οι άλλοι ό,τι θα χτιστεί από πάνω και θα μπορούν να το έχουν μέχρι και εκατό χρόνια, όπως αναφέρει ο εφαρμοστικός νόμος. Ας ετοιμαζόμαστε λοιπόν ψυχολογικά, γιατί σε λίγο καιρό θα τους έχουμε αφεντικά και συγκάτοικους στη χώρα μας, η οποία δεν θα είναι πλέον δική μας αλλά δική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου