24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Ήρθε η ώρα να προσχωρήσουμε όλοι στη Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς πλέον δεν εκφράζει κανέναν Έλληνα παρά μόνο την Μέρκελ και τους δανειστές»!



Κορυφαία στελέχη της.... ΝΔ στην Βορειοανατολική Αττική, δεν διστάζουν να μεταφέρουν στις τοπικές τους κοινωνίες ευθείες προειδοποιήσεις ότι θα προσχωρήσουν στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, πάντα, εφόσον ο Σαμαράς ψηφίσει τα μέτρα των 11,6 δις ευρώ.

 Η οργή και η αγανάκτηση που έχουν τα στελέχη της ΝΔ είναι συσσωρευμένες.

 Τοπικός παράγοντας, μέλος τοπικής Επιτροπής της ΝΔ στη Β.Α. Αττική, λέει χαρακτηριστικά:

 «Δεν αγωνιστήκαμε εμείς στην τοπική μας κοινωνία για να βγάλουμε Πρωθυπουργό τον Σαμαρά που υποσχέθηκε ελάφρυνση των φόρων και επαναδιαπραγμάτευση, για να ετοιμάζεται τώρα να πάρει μέτρα πολύ χειρότερα από του Παπανδρέου! Μας έχουν κάνει ρεζίλι τα ψέματα και η πολιτική απάτη του Σαμαρά. Δεν μπορούμε να αντικρύσουμε τον κόσμο.

 Εάν ο Σαμαράς φέρει τα μέτρα στην Βουλή θα προσχωρήσω στη Χρυσή Αυγή». Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΝΔ έχει πει σε εμπορικό επιχειρηματία της περιοχής του: 

«Ως εδώ, δεν πάει άλλο. Έχουμε ευθύνες όλοι για το κατάντημα της Πατρίδος. Τελικά ο Σαμαράς μας κορόιδεψε και τον στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις. Αισθάνομαι συνυπεύθυνος. Εάν ο Πρωθυπουργός ψηφίσει τα μέτρα, θα προσχωρήσω αμέσως στη Χρυσή Αυγή»! 

Υπάρχει μάλιστα και άλλο στέλεχος της ΝΔ στη Β.Α. Αττική, που φτάνει στο σημείο να δίνει... σύνθημα:

«Ήρθε η ώρα να προσχωρήσουμε όλοι στη Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς πλέον δεν εκφράζει κανέναν Έλληνα παρά μόνο την Μέρκελ και τους δανειστές»!  

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/9/12, 10:25 μ.μ.

    Να προσχωρήσετε όλοι σας γιατί όχι..
    Όπως προσχωρήσανε και του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του Κουβέλη όταν είδανε το καράβι να βουλιάζει για να εξασφαλίσουνε ότι θα βγούνε πάλι βουλευτές.
    Δεν έκατσε σε όλους όμως το όνειρο..
    Ακούς κοντούλη;
    Οι ψηφοφόροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΙΑ) ΠΡΟΒΑΤΑ να ακολουθούνε τους βουλευτές από μαντρί σε μαντρί.
    Λοιπόν να πάτε στο κόμμα του κυρίου Μιχαλολιάκου.
    Εμείς θα μείνουμε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γιατί Νέα Δημοκρατία δεν είναι το πρόσωπο Σαμαράς είναι η ιδέα και αν δεν την εκπροσωπήσει πια ο κύριος Σαμαράς θα βρεθεί άλλος..
    Άντε λοιπόν στο καλό και με τη νίκη…τι περιμένετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή