24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης...Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ορειβάτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα βάθους 400 μέτρων στην κορυφή «Λάπατος» στο όρος Τύμφη, στην περιοχή του Πάπιγκου.

 Ο 30χρονος, που είχε πάει...
για ορειβασία στην περιοχή μαζί με άλλους δύο φίλους του, πάτησε σε «κορνίζα», με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το χιόνι και να βρεθεί στο κενό, από ύψος 400 μέτρων.

 Το σημείο, που βρίσκεται απέναντι από το καταφύγιο της Τύμφης, πλησίον της κορυφής Γκαμήλα, είναι ιδιαίτερα απόκρημνο. Να σημειωθεί ότι επιχειρεί ελικόπτερο super puma για την προσπάθεια για απεγκλωβισμού του νεαρού ορειβάτη.

 Ήδη έχει ενημερωθεί η Βάση Ετοιμότητας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (www.hrt.org.gr) στα Ιωάννινα και τα Παραρτήματα της Οργάνωσης στην Ηγουμενίτσα, τα Γρεβενά, τα Τρίκαλα και την Κοζάνη και βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε να συνδράμουν σε περίπτωση που χρειαστεί.


 Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δ/ντή Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Αλέξη Λιάμο στο τηλέφωνο 6944 242315.




Μένη Κουρκουτά
Γραφείο Τύπου/Δημόσιες Σχέσεις ΕΟΔ

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Κεντρική Διοίκηση - Θεσσαλονίκη
Εμ. Παππά 5, T.K. 54248, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου