24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Λετονία....Σώθηκαν 219 άνθρωποι που παρασύρθηκαν σε κομμάτια πάγου

Πάνω από 200 άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, διεσώθησαν από σωστικά συνεργεία στις ακτές της Λετονίας, όταν παρασύρθηκαν στα ανοικτά επάνω σε κομμάτια πάγου που αποκολλήθηκαν.

Σύμφωνα με τις αρχές της χώρα στην τεράστια επιχείρηση...
στον κόλπο της Ρήγας συμμετείχαν πλοία του ναυτικού και ελικόπτερα. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή με τους δυνατούς ανέμους, δυσχέραιναν το έργο των διασωστών, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώους και αβλαβείς 219 ανθρώπους.

«Σώθηκαν και οι 219 άνθρωποι από τα δύο κομμάτια πάγου. Η επιχείρηση τελείωσε» ανέφεραν οι αρχές στο πρακτορείο RIA Novosti.

Οι 180 άνθρωποι ήταν επάνω σε κομμάτι πάγου που αποκολλήθηκε κοντά στην ακτή Vakarbulli και άλλοι 39 στην παραλία Majori.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 500 ανθρώπους εγκλωβισμένους στην παγωμένη θάλασσα.

Ένα από τα κομμάτια πάγου μάλιστα, παρασύρθηκε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την ακτή, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή ελικοπτέρου από αέρος, καθώς τα πλοία δε μπορούσαν να προσεγγίσουν.



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου