24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Γιώργος Κουρής....Ο πόλεμος θα είναι σκληρός με μεγάλη διάρκεια και βεβαίως με πολλές παράπλευρες απώλειες.



Την προειδοποίηση αυτή απηύθυνε ο Γιώργος Κουρής στο σύστημα ντόπιων και ξένων συμφερόντων... που, όπως λεει,  τον έχει "στοχοποιήσει και επιχειρεί να τον τρομοκρατήσει με την ...
πρωτοφανή απόφαση για προφυλάκισή του για υποθέσεις του Alter στο οποίο είχε αποκλειστικά μετοχική σχέση.." 

Μιλώντας μετά την προφυλάκισή του εμφανίστηκε  ψύχραιμος και αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη όχι μόνο για την προσωπική του δικαίωση αλλά για την ανατροπή ενός συστήματος που, όπως είπε, "θέλει τους εκδότες και τους καναλάρχες σε ομηρία για να μπορούν να κρατούν το λαό υπόδουλο..." 

Ο Γιώργος Κουρής γνώριζε ότι του την είχαν στημένη αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έφταναν σε σημείο να τον προφυλακίσουν.

Αυτό που τον εξόργισε περισσότερο είναι και η ταυτόχρονη προφυλάκιση του γιου του Ανδρέα ο οποίοςαποδεδειγμένα και με δικαστική απόφαση δεν είχε καμία σχέση με τη διοίκηση του Alter.

Γιαυτό όπως είπε περνάει σε μετωπική σύγκρουση με όλο το σύστημα με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Γιατί όταν αποφασίσει να συγκρουστεί γίνεται κόλαση.

Το ζήσαμε το ’80 με τον Γιώργο Ράλλη το ’94 με τη Δήμητρα Λιάνη και τον Ανδρέα Παπανδρέου και λίγα χρόνια αργότερα όταν ξήλωσε τον πολιτικό βραχίονα του Σημίτη τσακίζοντας στην κυριολεξία την ομάδα των «λοχαγών» μέσα από μπαράζ αποκαλύψεων για σκάνδαλα.

Αυτή τη φορά έχει στη φαρέτρα ακόμα και αν αυτά προκαλέσουν απώλειες σε φίλους ή κάποιους που μέχρι πρόσφατα του παρίσταναν τον φίλο.

Εξάλλου το καυτό υλικό που έχει στην κατοχή του για τους σημερινούς πρωταγωνιστές της δημόσιας ζωής, πολιτικούς, τραπεζίτες και άλλους μπορεί να προκαλέσει σεισμό. 

Μια πρώτη γεύση απ’ τις αποκαλύψεις που πρόκειται να ακολουθήσουν θα την έχουμε σύντομα αφού έχει κηρύξει επιστράτευση ενεργοποιώντας όλο το μηχανισμό που βρισκόταν σε αδράνεια.

Ο γνωστός εκδότης θα αξιοποιήσει στο έπακρο και τις συμμαχίες που έχει με άλλους εκδότες και καναλάρχες σε μια προσπάθεια να γενικευτεί η αντεπίθεση σε ένα σύστημα που όπως λεει επιχειρεί να ποινικοποιήσει όλους όσους είναι αντίθετοι με την τρόικα και να στραγγαλίσει τις εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις που προβάλουν αντίσταση.

Αλλωστε η χαριστική βολή στο Alter δόθηκε απ’ την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου που ενεργοποίησε όλους τους μηχανισμούς για να πετύχει τον τελικό της στόχο.

Ο εκδότης της Αυριανής νοιώθει περήφανος για το γιο του Ανδρέα που παίρνει το βάπτισμα του πυρός στα δύσκολα.

Πιστεύει ότι η φυλακή θα τον δυναμώσει και θα τον κάνει περισσότερο μαχητικό και αποφασιστικό για να συνεχίσει με επιτυχία τις εκδοτικές δραστηριότητες.

Ο Γιώργος Κουρής έχει διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδελφό του Μάκη Κουρή τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη και βεβαίως με τους στενούς συνεργάτες του στον Ταύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου