24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Δικάζεται πρώην δήμαρχος από τη Χαλκιδική....


Σωρεία παραβάσεων και αυθαιρεσιών καταλογίζονται σε πρώην δήμαρχο στη Χαλκιδική, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Δρούγκα, επί δύο θητείες (1998-2006) δήμαρχο στον Καποδιστριακό -τότε- δήμο Παναγίας, ο οποίος...
αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απιστίας κατ' εξακολούθηση, της απιστίας στην υπηρεσία και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος φέρεται να διαχειρίστηκε εξωταμειακά εισπράξεις ύψους 94.000 ευρώ που προέρχονταν από τα δημοτικά τέλη του έτους 2005.
Επιπλέον, κατηγορείται ότι ανέθεσε απευθείας σε εργολάβο έργο ύψους 26.000 ευρώ, ενώ μέρος κονδυλίου που είχε δοθεί από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και προοριζόταν για την κατασκευή έργου αναλώθηκε σε άσχετο σκοπό (περί τα 15.000 ευρώ από κονδύλι συνολικής αξίας 192.500 ευρώ).
Στο ίδιο βούλευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο πρώην δήμαρχος «νόθευσε έγγραφα με σκοπό να παραπλανήσει, με τη χρήση τους, άλλους με συνολικά ζημιά πάνω από 120.000 ευρώ».
Μαζί του θα δικαστούν μία δημοτική υπάλληλος, που έκανε τους ελέγχους εσόδων-εξόδων, δύο διατελέσαντες πρόεδροι της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του δήμου κι ο πρώην προϊστάμενος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων της ΔΟΥ Αρναίας.
http://crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου