24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 33% ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...

Ακριβότερα θα πληρώσουν το νέο χαράτσι για τα ακίνητα που έρχεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ χιλιάδες ιδιοκτήτες που με το προηγούμενο σύστημα είχαν εξαιρεθεί ή είχαν πληρώσει ένα πάγιο ποσό...


Με τις προσαρμογές που επήλθαν στο πολυνομοσχέδιο που θα ψηφισθεί αύριο στη Βουλή ο νέος φόρος, «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ)»  θα είναι αυξημένος σε περιοχές όπου δεν υπάρχει τιμή ζώνης, καθώς πλέον θα λαμβάνεται υπόψη ο μέσος όρος τιμών ζώνης της δημοτικής ενότητας ή ο μέσος όρος των τιμών ζώνης του δήμου στον οποίο βρίσκεται το ακίνητο.
Με τον τρόπο αυτό θα επιβαρυνθούν οι φορολογούμενοι που έχουν ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα σε περιοχές εκτός σχεδίου, καθώς αντί για 3 ευρώ ανά τετραγωνικό θα κληθούν να πληρώσουν πλέον 4 ή 5 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
Σύμφωνα με τα “Νέα” σε Μαραθώνα, Λαυρεωτική, Κορωπί αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της Ελλάδας υπάρχουν περιοχές - γειτονιές για τις οποίες δεν έχουν καθορισθεί τιμές ζώνης και στις οποίες το ΕΕΤΗΔΕ υπολογιζόταν με συντελεστή 3 ευρώ το τετραγωνικό, δηλαδή με τιμή ζώνης έως 500 ευρώ.
Πηγή : newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου