24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ομοφώνα αθώοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση Ζαχοπούλου-Τσέκου

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας και οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση διακίνησης του ροζ DVD με βασικούς πρωταγωνιστές ..
τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο και την άλλοτε συμβασιούχο Εύη Τσέκου..... Οι δικαστές μετά από διαδικασία που διήρκησε ένα χρόνο αθώωσαν ομόφωνα τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, την Εύη Τσέκου, τον εργατολόγο Χρήστο Νικολουτσόπουλο και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη από την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων με το σκεπτικό ότι το περίφημο ροζ DVD δεν αποτελεί με την έννοια του νόμου αρχείο. Επίσης, οι δικαστές κατά πλειοψηφία κήρυξαν αθώα την Εύη Τσέκου και από την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του κ. Ζαχόπουλου. Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης η κατηγορούμενη ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ με δήλωσή της τόνισε ότι η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί δικαίωση για την ίδια. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνήγορος υπεράσπισης του Θέμου Αναστασιάδη δήλωσε: «Είναι από τις ευτυχέστερες ημέρες στη ζωή του Θέμου Αναστασιάδη. Μια σκευωρία έξι ετών κατέρρευσε με την ομόφωνη αθώωσή του. Για την υπόθεση αυτή ήδη ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ότι δεν υπήρχε παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Η κρίση αυτή του Αρείου Πάγου ήταν δεσμευτική για το δικαστήριο». Ο κ. Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος υπεράσπισης του Γιάννη Μακρυγιάννη, τόνισε: «Μετά από μακρά και άψογη αποδεικτική διαδικασία, μια υπόθεση που ξεκίνησε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ως κακούργημα και οδήγησε τέσσερα άτομα στις φυλακές κατέληξε στη σημερινή αθώωση όλων των κατηγορουμένων. Στη Γερμανία θα ελέγχονταν οι εισαγγελείς και οι δικαστές που χειρίστηκαν μια τέτοια υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου