24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα πλαισιωθεί από στελέχη της ομάδας στο διάστημα της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ



Ο Γεωργιάδης, που έχει προπονητική θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες, γνωρίζει άριστα το υλικό της φετινής ομάδας, στο χτίσιμο της οποίας συμμετείχε καθώς και τα ιδιαίτερα (αγωνιστικά και ψυχολογικά) χαρακτηριστικά κάθε παίκτη κι αυτό μέτρησε πολύ ..
στην επιλογή του Σαββίδη. Από σήμερα και πιθανόν σε όλο τον μήνα που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας θα έχει δίπλα του στελέχη της ομάδας, τόσο από τους Άνδρες, όσο και από τις Ακαδημίες. Βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης, που ήταν στο πλευρό του Κυριάκου Αλεξανδρίδη φέτος, γυμναστής ο Γρηγόρης Καβαλιεράτος που είναι επί χρόνια δεύτερος γυμναστής στην πρώτη ομάδα και προπονητής τερματοφυλάκων, ο Δημήτρης Μούσιαρης από τις Ακαδημίες. Το τιμ είναι δομημένο στη λογική του υπηρεσιακού, όπως ακριβώς και η επιλογή Γεωργιάδη, με μεγάλο πλεονέκτημά του ότι τα τελευταία χρόνια ζει την καθημερινότητα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου