24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

500 ευρώ στους μετανάστες για να πάνε... Γερμανία



ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ

H Ιταλία όχι μόνο φέρεται να χορήγησε με ταξιδιωτικά έγγραφα τους λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Αφρική, αλλά να τους έδωσε και 500 ευρώ ώστε να εγκαταλείψουν τη χώρα και να κατευθυνθούν προς τη Γερμανία.

 Συγκεκριμένα, αρκετές...
εκατοντάδες πρόσφυγες από τη Λιβύη, την Γκάνα και το Τόγκο έφτασαν στη Γερμανία με έγγραφα που τους παρείχε η Ιταλία και συγκεκριμένα προσωρινά διαβατήρια και άδειες παραμονής τρίμηνης διάρκειας για όλη τη ζώνη Σένγκεν, σύμφωνα με καταγγελία του υπουργού Εσωτερικών του Βερολίνου.

  Εκατοντάδες από αυτούς έχουν εγκατασταθεί σε πόλεις της Γερμανίας, οι περισσότεροι μάλιστα είναι άστεγοι και άνεργοι, καθώς δε δικαιούνται άδειας εργασίας και παραμονής αλλά ούτε κάποιων κοινωνικών επιδομάτων της χώρας. Το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών από την πλευρά του διαπραγματεύεται με τη Ρώμη τον επαναπατρισμό των προσφύγων στην Ιταλία.

 Εκπρόσωπος του υπουργείου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λάβαμε από την Ιταλία τη διαβεβαίωση ότι θα πάρουν πίσω τους πρόσφυγες». Eίναι φανερό ότι θέλουν να μετατρέψουν το Νότο σε αποθήκη ψυχών.

 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου