24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κύκλωμα πλαστών ταυτοτήτων με άρωμα γυναίκας


 

Συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου, τρεις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 25, 40 και 57 ετών και μία 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, οι οποίες κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία.

Μαζί με τις γυναίκες αυτές, συνελήφθησαν... επίσης και τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, τους οποίους συνόδευαν, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό τους από την Ελλάδα και να ταξιδέψουν προς χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι παραπάνω συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία επιχείρησαν να ταξιδέψουν, έναντι χρηματικής αμοιβής, από άτομο στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία και κατόπιν παραγγελιάς (αιτήματος) του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, πραγματοποίησαν έρευνα, χθες (27.05.2013) το μεσημέρι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικία στην περιοχή του Νέου Κόσμου Αττικής.

Μέσα στο σπίτι, συνελήφθησαν επιπλέον τέσσερα άτομα, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 35 και 26 ετών, ένας 34χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 29χρονος υπήκοος Ρουμανίας, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη οικία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αυτήν και κατασχέθηκαν:

-148 ελληνικά Δελτία Αστυνομικής ταυτότητας.

-24 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας διαφόρων χωρών.

-17 άδειες ικανότητας οδήγησης (παλαιού και νέου τύπου) διαφόρων χωρών.

-51 Διαβατήρια διαφόρων χωρών.

-64 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας – διαβατηρίου.

- 2 άδειες παραμονής (Σουηδίας, Ισπανίας).

- Μία ελληνική βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για χορήγηση άδειας παραμονής.

- Έξι κινητά τηλέφωνα.

- 1 φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.

- 1 κεντρική μονάδα Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.

- 1 άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου.

Χρηματικό ποσό οκτακοσίων δεκαπέντε 815 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Η αστυνομική έρευνα την οποία ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, συνεχίζεται σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου