24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ζεια: Αναχώρησαν για Μέση Ανατολή, οι αποστολές ΠΑΜ, Αλληλέγγυον.



Προς αναζήτηση της πρωτογενούς Ζειάς, του αρχαίου ελληνικού σπόρου δηλαδή στην αυθεντική του μορφή, αναχώρησαν οι αποστολές του Πατριωτικού Μετώπου και του Συνεταιριστικού Δικτύου Αλληλέγγυον. Τα κλιμάκια του Κινήματος, θα βρεθούν τις ...
επόμενες μέρες, σε όλα τα σημεία της Μέσης Ανατολής και αν χρειαστεί και της Αφρικής, τα οποία υποδεικνύονται από τις διεθνείς έρευνες, ως χώροι καλλιέργειας του αρχαίου ελληνικού σπόρου.

 Υλοποιώντας με συνέπεια τους στόχους του το Πατριωτικό Μέτωπο, πράτει αυτό που δεν έπραξε η ελληνική πολιτεία από το 1928, χρονιά κατά την οποία ο Ελευθέριος Βενιζέλος, με νόμο, απαγόρεψε την καλλιέργεια της Ζειάς.

 Το Πολιτικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου, όπως επίσης και του Συνεταιριστικού Δικτύου Αλληλέγγυον, εύχονται ολόψυχα καλό κουράγιο στο τεράστιο έργο που έχουν αναλάβει οι άνθρωποι τους. Σε προσωπική του δήλωση ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, αναφερόμενος στη προσπάθεια των στελεχών του Κινήματος, τόνισε: «Με ανιδιοτέλεια, με παρρησία, χωρίς υποστήριξη από κανέναν, ούτε υλική, ούτε ηθική, τα στελέχη και οι επιστήμονες του Κινήματος, φόρτωσαν στους ώμους τους την βαριά ιστορική ευθύνη, της εύρεσης και επαναπροώθησης στη χώρα μας, του αρχαίου σπόρου που πρώτος αναφέρει ο Όμηρος: Της Ζειας. Και μάλιστα στην πρωτογενή του μορφή.

 Την ώρα που ο πολιτικός συρφετός της χώρας, ξεπουλά την Ελλάδα και αναλίσκεται σε αριστεροδέξιους λεονταρισμούς και ανέξοδα φληναφήματα, την ώρα που κάποιοι παριστάνουν τους «οικολόγους» και τους «ευαίσθητους για τη διατροφή μας», το Πατριωτικό Μέτωπο και οι άνθρωποί του, απλά κάνουν το καθήκον τους. Στην ιστορία, στον πολιτισμό, στη διατροφική επάρκεια του Λαού μας.

Απέναντι στα τέρατα των πολυεθνικών που δηλητηριάζουν και ξεζουμίζουν την Πατρίδα μας, απέναντι στα τέρατα των μεταλλαγμένων, της Monsanto, της Cargill. Τα παιδιά του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, αυτήν την στιγμή, γράφουν ιστορία. Ελπίζω και εύχομαι, να μην χρειαστεί να περάσουν 200 χρόνια για να δικαιωθούν, όπως πάντα γίνεται στον δυστυχή τούτο τόπο.

 Εμείς, του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, πράττουμε το καθήκον μας. Από εσάς Ελληνίδες και Έλληνες, περιμένουμε να πράξετε το δικό σας».

 Πατριωτικό Μέτωπο Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης Γραφεία Αθηνών:

 Διδυμοτείχου 15-17, 10444, Κολωνός, Αθήνα Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442 Τηλ. Προέδρου: 6980292626 http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com https://www.facebook.com/pametopo «Αλληλέγγυον» Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κεντρικό: Αγίας Σοφίας 50 10444, Κολωνός, Αθήνα Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442 www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου