24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Μπόρες και χαλάζι ως την Τρίτη



Ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο τρεις βαθμούς, προβλέπει για το Σαββατοκύριακο η ΕΜΥ. Από το μεσημέρι του..
Σαββάτου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται μπόρες μικρής διάρκειας στα ηπειρωτικά, ενώ το βροχερό σκηνικό θα διατηρηθεί τουλάχιστον ως το απόγευμα της Δευτέρας σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Θράκη οι χαλαζοπτώσεις θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους. Ειδικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η μεταβολή του καιρού θα επηρεάσει κυρίως τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται επίσης στα νησιά του Ιονίου, στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά. Στην Αττική προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες το απόγευμα στα βόρεια του νομού, με τον υδράργυρο στους 21-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ έντονα θα είναι τα φαινόμενα και στη Θεσσαλονίκη, κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Την Κυριακή η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» κυρίως την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί, έντασης 4-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά της χώρας, με τοπικές καταιγίδες που ως το βράδυ θα σταματήσουν, ενώ την Τρίτη θα σημειωθούν μόνο λίγες βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου