24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής καίει το Μιχαλολιάκο




Καίει το Νίκο Μιχαλολιάκο τα όσα περιγράφει σε βιβλίο του ο “θεωρητικός” και συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Περδικάρης...
Ούτε λίγο ούτε πολύ το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ομολογεί όλα αυτά που δεν τολμούν να ξεστομίσουν οι συναγωνιστές του. Ότι δηλαδή “ο τελικός πατριωτικός στόχος (της Χρυσής Αυγής) είναι η κατάργηση της δημοκρατίας και η κατίσχυσή της».

Τα λεγόμενα του κ. Περδικάρη έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν πρόκειται για ένα απλό περιστασιακό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, αλλά για το συνοδοιπόρο του Αρχηγού από το 1974 μέχρι σήμερα. Είναι ο άνθρωπος που συνέταξε τα βασικά ιδεολογικά της κείμενα, από τη Διακήρυξη Ιδεολογικών Αρχών του 1986-1987 μέχρι το πρόγραμμα για τις εκλογές του 2012.

Ο Περδικάρης γεννήθηκε το 1954 και αρθρογραφεί από το 1982 στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», στην αρχή με το όνομά του και στη συνέχεια με το ψευδώνυμο Ιων Φιλίππου. Είναι, σύμφωνα με τη δική του αφήγηση, ένας από τους επτά «συνιδρυτές» της οργάνωσης στις 9.2.1986 και πολύ στενός συνεργάτης του Αρχηγού μέχρι σήμερα, παρά τις διαφωνίες και τις αποκλίσεις του. Είναι, κατά δήλωσή του, ο «παλαιός και καθαρόαιμος εθνικοσοσιαλιστής», ο Ελληνας «θεωρητικός του ναζισμού». Ξεκίνησε κι αυτός την καριέρα του από την «Τετάρτη Αυγούστου» του Πλεύρη επί χούντας και παραδέχεται τον ρόλο που έπαιξε η οργάνωση αυτή κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Πηγή Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου