24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Το βίντεο ντοκουμέντο για τον μικρό Μπεν




Το βίντεο ντοκουμέντο για τον μικρό Μπεν που έχει τραβηχτεί το Μεγάλο Σάββατο, τον Μάιο του 2013 φέρνει στο φως τηλεοπτικός σταθμός (Vids)




Με κομμένη την ανάσα, ο κόσμος παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης για τον μικρό Μπεν. Το βίντεο-ντοκουμέντο από το οποίο έχει φουντώσει εκ νέου η αναζήτηση του Μπεν που είχε εξαφανιστεί από την Κω πριν από 22 χρόνια εξασφάλισε το Star Channel.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί το Μεγάλο Σάββατο, τον Μάιο του 2013 και δείχνει τον νεαρό που εικάζεται να είναι ο μικρός Μπεν να κάθεται αμίλητος στην εκκλησία φορώντας μια ριγωτή μπλούζα.
Δίπλα είναι ένα μεσήλικας Ρομά με άσπρο πουκάμισο και μια μελαχρινή νεαρή κοπέλα, η οποία δείχνει επίσης Ρομά.

Αυτό είναι το βίντεο που -χωρίς φυσικά το «πιξελιάρισμα»- θα σταλεί και στη μητέρα του Μπεν για να διαπιστώσει εάν μοιάζει με τον γιο της.

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες μετά το σήμα της Ιντερπόλ να ξεκινήσουν έρευνες στην Κύπρο για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν Νίντχαμ, που σήμερα είναι 24 ετών, η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες, ούτως ώστε να φτάσει σε οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει την λύση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, οι έρευνες ξεκίνησαν σε δύο σημεία, αυτά που υπέδειξε από την αρχή η Ιντερπόλ, την Λεμεσό και το Παραλίμνι.
Το ένα σημείο είναι η περιοχή του Αγίου Αντωνίου στην Λεμεσό, μέρος όπου διαμένουν πολλοί Ρομά, αλλά και Τουρκοκύπριοι.






 Το δεύτερο είναι περιοχή του Παραλιμνίου, στο σημείο που συνοδεύει με τα κατεχόμενα.

‘Οι έρευνες ξεκίνησαν αλλά δεν έχουμε κάτι ακόμη’, δήλωσε στο 24Η ο κος Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές θα είναι πολύ προσεκτικές ως προς τον τρόπο και τα σημεία που θα ψάξουν για το παιδί που εξαφανίστηκε το 1991 από τουριστικό θέρετρο στην περιοχή ‘Ηρακλής’ της Κω.

Ηδη, πάντως, έχουν ενημερωθεί όλα τα οδοφράγματα από ελληνοκυπριακής πλευράς, καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια ή έρευνα γίνεται από την Αστυνομία, μπορεί να γίνει μόνο σε ελεύθερες περιοχές. Δικαιοδοσία και (έστω και μερικό) έλεγχο σε κατεχόμενη περιοχή, έχει μόνο η τουρκοκυπριακή ‘αστυνομία’ και τα Ηνωμένα Εθνη, ενώ η κυπριακή αστυνομία μπορεί να διεξάγει έρευνες σε κατεχόμενη περιοχή, μόνο κατόπιν παρέμβασης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο άνθρωπος που διακρίνεται στο βίντεο είναι σύμφωνα με όσους τον έχουν δει πανομοιότυπος με σκίτσο που είχε φτιάξει πριν από λίγο καιρό η Σκότλαντ Γιάρντ ως προς το πώς μπορεί να είναι σήμερα ο μικρός Μπεν.

Πηγή: star channel, 24.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου