24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις νεαροί για ληστεία σε σούπερ μάρκετ



Αφέθηκαν ελεύθεροι τρεις νεαροί οι οποίοι είχαν συλληφθεί ως οι δράστες της ληστείας την περασμένη εβδομάδα σε σούπερ μάρκετ Πρόκειται για δύο άνδρες, 20 και 21 ετών, και μία κοπέλα, 22 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

 Ανακριτής και εισαγγελέας, τους
επέβαλλαν τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ επιπλέον στους δύο πρώτους επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.

 Οι δύο νεαροί άνδρες ομολόγησαν και απέδωσαν την πράξη τους στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αντίθετα, η κοπέλα αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναζητείται κι ένας 25χρονος, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στη ληστεία, ενώ του αποδίδεται ο ρόλος του “διευθύνοντος” της εγκληματικής οργάνωσης.

 Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες από τις αρχές του μήνα φέρονται ότι είχαν “χαρτογραφήσει” πιθανούς “στόχους”, όπου επρόκειτο να “χτυπήσουν”. Οι “στόχοι” αυτοί αφορούσαν κυρίως σε σούπερ μάρκετ στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και σε διάφορες ΔΟΥ της πόλης.

 Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, περούκες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης βιβλία και φυλλάδια, με αναρχικό περιεχόμενο. Ένα από τα βιβλία το υπογράφουν ως εκδότες-συγγραφείς "τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς".

 Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ συνδρομή παρείχε και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου