24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τον Μιχάλη Λιάπη


Ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών με αναστολή επέβαλε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο στον Μιχάλη Λιάπη για την υπόθεση των πλαστών πινακίδων και του ανασφάλιστου αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του. 

Συγκεκριμένα το δικαστήριο του επέβαλε 4 έτη φυλάκισης εξαγοράσιμης προς...
50 ευρώ την ημέρα, 3.000 πρόστιμο για το ανασφάλιστο του οχήματος και κατάσχεση και δήμευση του αυτοκινήτου. Η ποινή είναι εφέσιμη.

Εκδικητική χαρακτήρισαν την ποινή οι συνήγοροι του κ. Λιάπη. Ο πρώην υπουργός δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του. Ο εισαγγελέας νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή του πρώην υπουργού χωρίς ελαφρυντικά, τονίζοντας ότι η μετέπειτα συμπεριφορά του δείχνει άνθρωπο χωρίς κάποια μεταμέλεια.

«Αυτός ο πάμπλουτος άνθρωπος αρνήθηκε να πληρώσει ένα τόσο ευτελές ποσό, έκανε πλαστογράφηση πινακίδων, αυτό δείχνει ότι είναι άνθρωπος που ρέπει προς το έγκλημα» ανέφερε ο εισαγγελέας. «Όψιμη η αλλαγή συμπεριφοράς του να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, δεν επέτρεψε να τον ελέγξουν»,είπε, επίσης, ο δικαστικός λειτουργός.

 Νωρίτερα, οι συνήγοροι του πρώην υπουργού υποστήριξαν ότι ο κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις του ΚΟΚ εντολέας τους ενήργησε «από απερισκεψία, από ανοησία… αυτές τις λέξεις μου επιτρέπεται να πω στο δικαστήριο», όπως είπε ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά. Τόνισαν μάλιστα ότι ο κ. Λιάπης αισθάνεται άσχημα και μεταμελημένος.

Ανέφεραν, επίσης, ότι η απουσία του πρώην υπουργού από το δικαστήριο δεν οφείλεται σε απαξίωσή του αλλά στο γεγονός ότι «απ' έξω υπάρχουν 30 δημοσιογράφοι και κάμερες, οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται και έξω από το σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου