24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Έρχεται ένα νέο κόμμα που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην μεταπολίτευση


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ "ΚΙΝΕΙΤΑΙ" ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 34% ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

 Το ερώτημα πως μπορούν να σώσουν την χώρα "επαγγελματίες πολιτικοί" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους έρχεται σχεδόν αυτόματα στο μυαλό. Ακόμη κι αν δεν είχαν άλλες αδυναμίες (μίζες, διαφθορά, διαπλοκή, κρατισμός) θα μπορούσαμε να ...
ελπίζουμε στην πρότερη επαγγελματική-επιχειρηματική τους εμπειρία, εάν αυτή συνόδευε το βιογραφικό τους.

 Σχεδόν κανείς από αυτούς που μας κυβερνάνε δεν έχουν δουλέψει ποτέ τη ζωή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πλέον δραστήριος υπουργός της κυβέρνησης είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με τις πρωτοβουλίες του.

 Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να μοιράσουν ούτε δύο γαιδάρων άχυρο. Οι καλές σπουδές, δίχως εμπειρία ζωής και επιχειρηματικών αντιξοοτήτων, δημιουργούν καλούς θεωρητικούς στα τηλεπαράθυρα αλλά άβουλους, άπραγους και αμήχανους υπουργούς όταν καλούνται να κάνουν πράξη όσα σπούδασαν αλλά και όσα πιστεύουν για την λειτουργίας της ελεύθερης οικονομίας.


 Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα καλοσπουδαγμένης αβουλίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λοιπόν αυτή τη φορά κάτι "κινείται" και ίσως αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη που περιμένει το 34% των συμπολιτών μας οι οποίοι αρνούνται- στις δημοσκοπήσεις τουλάχιστο- να εμπιστευθούν ένα από τα υπάρχοντα κόμματα.

 Άνθρωποι που έχουν στήσει πετυχημένες μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην περιφέρεια και υπερασπίζονται τις ιδανικές συνθήκες εργασίας στην πράξη, αποτελούν τους πρώτους πυρήνες ενός δικτύου που απλώνεται σιγά σιγά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους στα κοινά οι οποίοι να έχουν διοικήσει έστω ένα περίπτερο.

 Με αυτούς θα πέσουν τα μπετά του νέου κόμματος που έρχεται και το οποίο δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Είναι κάτι εντελώς ΝΕΟ γιατί ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (αρνούμενοι να εμπλακούν σε εμπόριο ιδεολογιών) είναι και οι άνθρωποι που το ετοιμάζουν..

.Θα είναι το απόλυτο κόμμα του διαδικτύου, χωρίς γραφεία, συγκεντρώσεις, κραυγές, τηλεπαράθυρα. Χωρίς να χρησιμοποιεί τα παραδοσιακά ΜΜΕ μια χούφτας ολιγαρχών για πλύση εγκεφάλου. Το κόμμα που ετοιμάζεται αφήνει χώρο στη σκέψη και στις ωραίες ιδέες.

Δεν θα έχει καταγγελτικό λόγο-αλλά η επιλογή των στελεχών του από μόνη της θα είναι "απορριπτική" για το υπάρχον διαβρωμένο κομματικό σύστημα. Μείνετε συντονισμένοι και στο μεταξύ ονειρευτείτε μια κοινωνία με αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/12/13, 1:02 π.μ.

    "το απόλυτο κόμμα του διαδικτύου, χωρίς γραφεία"

    Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κόμμα χωρίς γραφεία ακόμα, κάπου πρέπει να υπάρχει έδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή