24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κυνηγός βρέθηκε πυροβολημένος σε γκρεμό


Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα σε δασική έκταση πάνω από το χωριό Κομποτάδες. 

Ένας άτυχος κυνηγός, ηλικίας..
30 ετών την ώρα που περπατούσε σε ένα μονοπάτι, δέχθηκε τα πυρά άλλου κυνηγού. Το θύμα, όταν δέχθηκε τα σκάγια περπατούσε σε ένα μονοπάτι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.

Ο άτυχος 30χρονος είναι από Αθήνα και είχε εξοχικό στις Μεξιάτες, όπου είχε μεταβεί με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών. Ο κυνηγός που φέρεται να πυροβόλησε, είναι συντετριμμένος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και είναι από το διπλανό χωριό, τις Κομποτάδες.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης, του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει και την προανάκριση, ενώ κλήθηκε η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για την ανάσυρση της σορού του άτυχου 30χρονου, που χάθηκε τόσο άδικα παραμονές πρωτοχρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος άνθρωπος που χάνεται στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες στο κυνήγι.

 Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου