24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αυτή είναι η γυναίκα καμικάζι του Βολγκοράντ - οι πρώτες φωτογραφίες


Βρυξέλλες, Δ. Πορφύρης / Π. Σταφυλά 

 Ταυτοποιήθηκε η καμικάζι αυτοκτονίας, υπεύθυνη της δολοφονικής έκρηξης στο Βολγκογκράντ (πρώην Στάλινγκραντ) με καταγωγή από τη ρωσική δημοκρατία του Νταγκεστάν.

 Ονομάζεται Oksana Aslanova και ήταν ..
επιστήθια φίλη της Naida Asiyalova που είχε προσηλυτίσει τον ορθόδοξο 20χρονο ρώσο, Dmitry Sokolov στο ριζοσπαστικό Ισλάμ και είχαν διαπράξει από κοινού στην ίδια πόλη επιχείρηση αυτοκτονίας σε λεωφορείο τον περασμένο Νοέμβριο με 6 νεκρούς.

 Η Οslana ήταν καταζητούμενη από τον Ιούλιο του 2012 και είχε παντρευτεί δυο ισλαμιστές μαχητές. Απασφάλισε τον εκρηκτικό μηχανισμό πριν περάσει το σημείο ελέγχου των υπαλλ’ηλων του σιδηροδρόμου και στα συντρίμια βρέθηκε χειροβομβίδα τύπου F1.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν το κεφάλι της καμικάζι στο τόπο της επίθεσης όπως δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο Interfax. Ωστόσο πρώτο το Life News αποκάλυψε την ταυτότητα της τρομοκράτισσας από πληροφορίες δικαστικών κύκλων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου