24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

H Google εξαγόρασε την εταιρία ρομποτικής Boston Dynamics...ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


H Google μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ρομποτικής και μάλιστα από την κύρια είσοδο εξαγοράζοντας μια κορυφαία εταιρία ρομποτικής την Boston Dynamics όπως μαθαίνουμε από την είδηση που πρώτοι οι New York Times κυκλοφόρησαν και μετέπειτα επιβεβαιώθηκε από την Google.

 H Boston Dynamics δεν είναι μια τυχαία εταιρία του ..
χώρου αλλά μία από τις πρωτοπόρες θα λέγαμε και πολύ γνωστή για τα ρομπότ σε στυλ ζώων που έχει κατασκευάσει όπως τα Wildcat, Cheetah, Big Dog αλλά και ανθρωποειδή όπως τα PetMan και Atlas, το οποίο τελευταίο θα διαγωνιστεί "εναντίον" του Valkyrie για το οποίο σας είχαμε γράψει εδώ πριν από λίγες μέρες.

Η Boston Dynamics η οποία δημιουργήθηκε το 1992 μέσα από τα "σπάργανα" του MIT της Μασαχουσέτης, δεν έχει εμπορευματοποιήσει κάποιο δημιούργημα της ακόμα αλλά είναι γνωστή για την στενή συνεργασία που έχει με το πεντάγωνο και την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) και με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

 Φυσικά όλοι προσπαθούν να μαντέψουν και να προβλέψουν τον τρόπο που θα εκμεταλλευτεί η Google την τεχνογνωσία της τελευταίας της αγοράς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι κάτι μεγάλο αφού με την αγορά της Boston Dynamics αλλά και εφτά άλλων μικρότερων εταιριών ρομποτικής τους τελευταίους έξι μήνες, η Google έχει μαζέψει λαμπρά μυαλά ερευνητών και μηχανικών του χώρου για ένα μέλλον που δείχνει καταπληκτικό όπως δήλωσε και ο Andy Rubin υπεύθυνος του νεοσύστατου τμήματος της ρομποτικής της εταιρίας, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος πίσω από το Android, του δημοφιλέστερου σήμερα λογισμικού για mobile συσκευές παγκοσμίως. Εμείς θα σας αφήσουμε με μερικά videos με κάποιες από τις καταπληκτικές δημιουργίες της Boston Dynamics:

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου