24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Βρωμάνε από παντού ....Mε τα λεφτά στο χέρι ο Τομπούλογλου ..Εμπλέκει και συνεργάτη υπουργού


Βρωμάνε από παντού ....  Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση Τομπούλογλου ο οποίος στις συνομιλίες του εμπλέκει και στενό συνεργάτη υπουργού . Για τον διοικητή του Αγλαϊα Κυριακού δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς στη δικογραφία υπάρχουν τρεις φωτό από ...
την ώρα της επίμαχης δοσοληψίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr από την προανάκριση προκύπτουν οι εξής συνομιλίες που κατεγράφησαν από κινητά τηλέφωνα, μηνύματα και μαρτυρίες :

- 3/12/2013. Ο Τομπούλογλου συνομιλεί με τον ενδιάμεσο μεταξύ αυτού και της διαφημιστικής εταιρείας από την οποία θα έπαιρνε τα χρήματα και του λέει : « Εγώ δεν είμαι μαλ… αυτή την εποχή να αναθέτω δουλειές 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. Ή θα κάνουν κίνηση και θα δώσουν μερίδιο σε μένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μ. στον οποίο αναθέσαμε το θέμα ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω (σς την εταιρεία). Δεν θέλω καμία επικοινωνία μ΄ αυτούς μήπως μου τη στήσουν. Θέλω να μεταφέρεις αυτό το μήνυμα».

 - 5/12/2013. Σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος της διαφημιστικής πήγε με συνεργάτες του στο γραφείο του Τομπούλογλου , στο «Αγλαϊα Κυριακού», κι εκείνος τους είπε : « Είστε εδώ λόγω του κοινού μας γνωστού αλλιώς θα σας είχα πετάξει έξω με τις κλωτσιές». Ο κοινός γνωστός είναι ο ενδιάμεσος εκτός κι αν υπάρχει άλλο πρόσωπο που ακόμη δεν έχει εντοπιστεί δικαστικά. -

9/12/2013. Επικοινωνία του ενδιάμεσου με την εταιρεία : «Πρέπει να έχουμε μια οριστική απάντηση και αν είναι να δώσουμε λεφτά σε εκείνον και τον Μ. και να τους δώσετε κι άλλες δουλειές» . - 14/12/2013: Ο Τομπούλογλου στέλνει γραπτό μήνυμα από το κινητό του στο κινητό του ενδιάμεσου: « Καλημέρα. Την Τρίτη έχω ΔΣ. Αν υπάρχει διάθεση να έχουμε κίνηση πριν».

 - 16/12/2013. Ο Τομπούλογλου τηλεφωνεί στον ενδιάμεσο και μεταξύ άλλων του λέει : « Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα μ΄ αυτούς (σς την εταιρεία) αλλά μόνο με σένα. Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσόν και για μένα και για τον γιατρό (σς εννοεί τον Μ. )».

 - 20/12/2013. Σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις ο Τομπούλογλου πήγε αιφνιδιαστικά στον ενδιάμεσο και του ζήτησε 30.000 ευρώ. Αν η εταιρεία συμφωνούσε με αυτό το ποσό θα χρησιμοποιούσαν τον όρο «Ημέρες άδειας».

- 23/12/2013. Ο ενδιάμεσος επικοινώνησε με την εταιρεία και οι υπεύθυνοι αυτής όρισαν το ποσό της συναλλαγής στις 25.000 ευρώ. Λίγο αργότερα ο ενδιάμεσος στέλνει μήνυμα στον Τομπούλογλου: « 25 μέρες άδεια. Πότε θα έρθεις να την υπογράψεις;». « Αύριο στις 24» απαντά ο Τομπούλογλου. -

24/12/2013. Το ραντεβού κλείνεται και ο Τομπούλογλου συναντιέται με τον ενδιάμεσο λέγοντας του: «Εγώ θέλω να βοηθήσω την εταιρεία. Να τη βοηθήσω όσο μπορώ». Την ώρα της συναλλαγής γίνεται η φωτογραφική αποτύπωση. Τρεις φωτογραφίες. Η μία δείχνουν τον ενδιάμεσο να παραδίδει τα λεφτά. Η δεύτερη δείχνει τον Τομπούλογλου να τα μετράει και η τριτη να τα βάζει στην τσέπη της καπαρντίνας του.

Στις 2 το μεσημέρι , παραμονή Χριστουγέννων ο Χ. Τομπούλογλου συλλαμβάνεται επ΄ αυτοφώρω. Εννέα ώρες μετά , στις 11 το βράδυ , δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια όπου λέει για τον φερόμενο ως συνεργό του ότι δεν έχει καμία σχέση. «Αυτός δεν γνωρίζει τίποτα και τον κάλεσα να με βοηθήσει επειδή φοβόμουν μήπως έπεφτα θύμα ληστείας». Ο δε συνεργός αναφέρει για τα 40 γραμμάρια χασίς που βρέθηκαν σπίτι του: « Τα έχω δυο χρόνια και μου τα είχαν φέρει δώρο»

http://patrinanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου