24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από την Deutsche Telekom


Με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Deutsche Telekom, Τιμόθεο Χέτγκες, την Κλαούντια Νεμάτ, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Deutsche Telekom για την Ευρώπη και την Τεχνολογία και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του....
Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στρατηγική που εφαρμόζει ο Όμιλος Deutsche Telekom για την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών σε διεθνές επίπεδο, καθώς και για τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ στην Ελλάδα με την υλοποίηση επενδύσεων 1,2 δισ. ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 Εκτενώς συζητήθηκε και ο επιτυχής μετασχηματισμός του ΟΤΕ από πρώην κρατικό μονοπώλιο σε μια ανταγωνιστική εταιρεία υψηλών επιδόσεων, καθώς και οι 1.000 νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε ο ΟΤΕ μέσα σε 12 μήνες, σε συνέχεια των επιτυχημένων προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που πραγματοποίησε. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η έμπρακτη εμπιστοσύνη που καταδεικνύει στην ελληνική οικονομία ένας μεγάλος, διεθνής Όμιλος, όπως η Deutsche Telekom έρχεται σε μία περίοδο που δίνεται μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

ote1-400x223

 «Επενδύσεις σαν αυτές της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ στην Ελλάδα πάνε τη χώρα μπροστά, δημιουργώντας τις υποδομές για τη νέα ψηφιακή εποχή. Η επένδυση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία είναι ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης, ως κινητήρια δύναμη για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και για την προσέλκυση πρωτογενών και δευτερογενών επενδύσεων» τόνισε ο κ. Σαμαράς. Από την πλευρά του ο κ. Χέτγκες υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει στον Έλληνα πρωθυπουργό την αταλάντευτη εμπιστοσύνη της Deutsche Telekom στις προοπτικές του Ομίλου ΟΤΕ και της χώρας.

«Ο ΟΤΕ αποτελεί για εμάς μια επένδυση στρατηγικής σημασίας, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Έχει επιτύχει το λειτουργικό μετασχηματισμό του σε μια εταιρεία υψηλών επιδόσεων με υγιή χρηματοοικονομικά και χαμηλό δανεισμό. Προχωρά σε επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας που στηρίζουν την ανάπτυξη. Συγχαίρω τους Έλληνες συναδέλφους για την εξαιρετική τους δουλειά» δήλωσε ο κ. Χέτγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου