24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΠΙΕΡΙΑ.....Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων 350.000 σε βάρος 59χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη.


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κατερίνης Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής σε βάρος ..
ενός 59χρονου που έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2011 στην Κατερίνη.


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 25, 27 και 29 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 8.11.2011 στην Κατερίνη, αφού έθραυσαν παρμπρίζ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 59χρονου, αφαίρεσαν μία τσάντα και ένα σακ βουαγιάζ που περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα της επιχείρησης του 59χρονου, συνολικής αξίας 350.000 ευρώ.

 Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανωτέρω απεστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κατερίνης. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου