24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ανήλικος Αλβανός κατέβασε και έκαψε ελληνική σημαία


Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρους του 13χρονου

 Ένας ανήλικος από την Αλβανία εμπλέκεται σε δύο περιστατικά προσβολής της ελληνικής σημαίας, στην...
Καβάλα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. 

 Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας, η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ ο ανήλικος δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

 Από τις έρευνες που διεξήχθησαν προέκυψε ότι ο 13χρονος, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 2013, εισήλθε στην αυλή του 5ου Γυμνασίου Καβάλας, όπου και φοιτούσε, αφαιρώντας από τον ιστό την ελληνική σημαία.

 Επίσης, το βράδυ της 16ης προς 17η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, εισήλθε στην αυλή του ίδιου σχολείου, αφαίρεσε και πάλι από τον ιστό την ελληνική σημαία και στη συνέχεια την έκαψε στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.

 Πέραν της διερεύνησης των δύο παραπάνω υποθέσεων, το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για μία ακόμη υπόθεση υποστολής της ελληνικής σημασίας, αυτή τη φορά από τον ιστό στην κεντρική είσοδο του δημαρχείου της πόλης, το βράδυ των επεισοδίων ανάμεσα σε άτομα από τον αντεξουσιαστικό χώρο και ακροδεξιούς, στις 26 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου