24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Σπάνια αγελάδα με πέντε πόδια φέρνει τύχη σε όποιον την αγγίξει!


Ο ιδιοκτήτης της αγελάδας περιοδεύει σε όλη τη χώρα με την αγελάδα, με χιλιάδες ανθρώπους να σπεύδουν να ρίξουν μια ματιά και να πάρουν λίγη καλη τύχη από το ζώο Μια σπάνια αγελάδα έχει κάνει την....
εμφάνισή της τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ινδία και έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη φήμη για την μοναδικότητα της.

 Η αγελάδα αυτή λοιπόν, έχει πέντε πόδια, με το επιπλέον άκρο να συνδέεται στον λαιμό της. Πολλοί πιστεύουν πως το τετράχρονο ζώο φέρνει καλή τύχη σε όποιον αγγίξει το πέμπτο πόδι, με κάποιους να πιστεύουν ότι είναι οφείλεται στην ινδουιστική θεότητα. 

 Ο ιδιοκτήτης της αγελάδας, ο 35χρονος Laxman Bhosale, περιοδεύει σε όλη τη χώρα με την αγελάδα, με χιλιάδες ανθρώπους να σπεύδουν να ρίξουν μια ματιά και να πάρουν λίγη καλη τύχη από το ζώο. «Η αγελάδα είναι το ιερό μας ζώο. Την αποκαλούμε μητέρα μας. Με το έξτρα μέλος, ο Θεός μας δείχνει ότι θα πρέπει να σεβόμαστε την αγελάδα και να αναηζτούμε την ευλογία της. 

Όποιος ακουμπάει το πόδι θα έχει καλή τύχη και θα εκπληρωθούν όλες του οι επιθυμίες», τόνισε ο Bhosale. Ο 35χρονος έχει ήδη επισκεφτεί με την αγελάδα έξι πολιτείες και 15 μεγάλες πόλεις, ενώ πλέον έχει φτάσει στο Νέο Δελχί, αλλά μόνο για λίγο, καθώς στόχος του είναι να επιδείξει το σπάνιο ζώο σε όλοκληρη τη χώρα.

 peiraxtiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου