24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η Κλαούντια Ρομάνι είχε δείξει από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις της


Η Κλαούντια Ρομάνι είχε δείξει από νωρίς τις... άγριες διαθέσεις της, καθώς λίγο πριν από την έναρξη του Euro 2012 είχε κάνει πασαρέλα σε παραλία του Μαϊάμι φορώντας...
τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας.

Εκείνη η "δυναμική" εμφάνιση έφερε γούρι στην ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι η οποία πέρασε από τους ομίλους και συνέχεια απέκλεισε στα προημιτελικά την Αγγλία, και έτσι το σέξι μοντέλο και ηθοποιός θέλησε να κάνει και πάλι κάτι εντυπωσιακό προς τιμήν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Και πράγματι τα κατάφερε να αφήσει άφωνους άπαντες... Λίγο πριν τον σπουδαίο ημιτελικό Γερμανία-Ιταλία στη Βαρσοβία, η Ρομάνι μαγνήτισε και πάλι τον φακό των παπαράτσι καθώς εμφανίστηκε σε παραλία του Μαϊάμι με μπικίνι αλά... σκουάντρα ατζούρα, T-shirt που έγραφε "Αγαπώ την Ιταλία" αλλά και μία τρικολόρε σημαία.

"Όλα τα λεφτά" βέβαια ήταν το κόκκινο εσώρουχο και οι πράσινες γόβες, που παρέπεμπαν φυσικά στα εθνικά χρώματα! Tο... γούρι έπιασε για δεύτερη φορά καθώς η Ιταλία ξεπέρασε με 2-1 το εμπόδιο της -άτρωτης τα τελευταία δύο χρόνια- Γερμανιάς και δεν αποκλείεται να ξαναδούμε παρόμοια έμπνευσή της λίγο πριν τον τελικό στο Κίεβο που θα φέρει αντιμέτωπες Ιταλία και Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου