24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

O Στέφενς φοβήθηκε πάλι το παιχνίδι και φυσιολογικά έχασε


Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στο στάδιο Ντα Λουζ, μετά τη δεύτερη ήττα με σκορ 3-0 από την Μπενφίκα.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε καλά στο ματς μέχρι και το 69', χάνοντας..
δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Λούκας και Μαντούρο να βάλουν μπροστά στο σκορ το "Δικέφαλο", αλλά σε εκείνο το σημείο τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για το "Δικέφαλο" όταν και αποβλήθηκε ο Κατσουράνης, ενώ στην ίδια φάση, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 χάρη σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκαϊτάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

 Στο 78' ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε το πέναλτι για την Μπενφίκα μετά από χέρι του Μαντούρο μέσα στην περιοχή και ο Λίμα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, κάνοντας το 2-0.

Στο 80' η άμυνα του ΠΑΟΚ είχε κενό, ο Μάρκοβιτς δέχθηκε την μπαλιά, βγήκε απέναντι από τον Γλύκο, δεν αστόχησε, και έκανε το 3-0. Στο 83' ο Στέφενς πραγματοποίησε την τρίτη αλλαγή, με τον Στοχ να περνάει εκτός ματς και τον Νίνη να μπαίνει στο ματς.

Ο Σλοβάκος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος γιατί έγινε αλλαγή στην αλλαγή. Ο "Δικέφαλος" φάνηκε ότι... φοβήθηκε ιδιαίτερα τους Πορτογάλους, καθώς όταν κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και άγχωσε την Μπενφίκα μπόρεσε και δημιούργησε κάποιες φάσεις που θα του έδιναν το προβάδισμα. Αναρτήθηκε από athlitikotetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου